Centrul de instruire in modelism “Speed and Fun”

Masinuta, viteza, motor, roata – iata cateva dintre primele cuvinte invatate de copiii nostri… Atractia pentru acest domeniu pare ca se naste o data cu noi si ramane in asteptarea clipei de glorie in care suntem sus pe podium, tinand in maini cupe si medalii…
Baietii nostri nu se mai viseaza demult Fat Frumosi! Ei se vad conducand super-masini si participand la raliuri. Depinde de noi sa le cultivam aceasta pasiune si sa le indreptam pasii spre ceva placut si util.

V-ati intrebat de ce nu rezista nici o masinuta in mainile lor mai mult de cateva minute? Ei nu le strica! Ei invata! Ei vor sa stie cum este facuta si vor apoi sa o repare. Ei incearca ca, din diversele lucruri pe care le au la indemana, cu imaginatie, sa dea viata visurilor lor!

V-ati dorit sa petreceti timp cu copilul dv si sa ii arati cum functioneaza un autoturism si cum se repara?
Noi vrem sa ii incurajam pe acesti mici cutezatori si sa le oferim tuturor copiilor si adultilor posibilitatea de a fi initiati, intr-un cadru organizat, prietenos si deschis, in tainele automodelismului, ale lucrului individual si in echipa, a placerii de a construi cu propriile maini un lucru functional si de a concura pentru a dovedi performantele si indemanarea in pilotarea automodelelor radiocomandate.
Centru de Initiere si Formare in Modelism “Speed and Fun” le ofera copiilor dumneavoastra avantajul de a iesi din casa si a socializa cu alti copii de aceeasi varsta si cu aceleasi pasiuni. Centrul Speed and Fun le ofera o alta varianta de
petrecere a timpului liber, departe de ecranul calculatorului sau televizorului, le dezvolta imaginatia, spiritul de intr-ajutorare, fair play-ul in competitii, le ofera noi prietenii, cunostinte si abilitati in domeniul automodelismului.
Participarea tinerilor la activitatile organizate de Centrul de Initiere si Formare in Modelism “Speed and Fun” reprezinta pentru acestia o experienţă specială, deopotrivă educativă şi recreativă. Copiii au parte atat de momente de relaxare, cat si de invatare activa. Ei isi vor face o multime de prieteni, invatand cu placere ceva nou in fiecare zi.

Va asteptam !

Date contact :
Instructor: Florin Supeala


Tel. 0722.536.877
email: florin@speedandfun.ro