Concursul de automodele electrice ” Speed and Fun” 2018 – Indoor Romexpo

In cadrul Expozitiei ” Salonul Bicicletei 2018″ Speed Rc Romania organizeaza un concurs de automodele offroad electrice scara 1/10. Participantii la concurs trebuie sa se inscrie pe pagina de Facebook a evenimentului cu automodelele cu care vor sa concureze . Clasele de concurs vor fi 1/10 Buggy 2wd , 1/10 Buggy 4wd, 1/10 Monster Class , 1/10 Short course, Open Electric ( masini mai mici de 1/10 ) .

Competitie automodele Speed and Fun 2018

Cei care vor sa participe trebuie sa detina automodelul propriu cu tot ce este necesar participarii la concurs ( incarcator , acumulatori, anvelope , piese de schimb…).
pentru orive detalii suplimentare trimiteti mesaj pe florin@speedandfun.ro sau postati aici pe Facebook.
Taxa de participare 30 lei/ clasa participare . Sistemul de cronometrare AMB va fi pus la dispozitie de organizatori. Cine detine transpondere este rugat sa echipeze automodelul propriu si sa trimita numarul de AMB pentru inregistrare.
Pentru cei care vor sa cumpere un automodel pentru competitie trimiteti un mesaj la office@speedrc.ro cu mentiunea ” Pentru concurs Salonul Bicicletei” si veti primi un discount substantial pentru achizitiile facute .

Circuitul va fi in Standul C5 al Romexpo si suprafata de rulare va fi din mocheta.