December 29, 2014

Cursuri ale Centrul de Instruire si Formare in Modelism “Speed and Fun”

Centrul de Instruire si Formare in Modelism bk

Cursul de Initiere in Modelism

Cuprinde elementele principale de pilotaj si lucrul cu automodele. In cadrul cursului sunt invatate elemente de baza pentru pilotajul automodelelor radiocomandate, date tehnice privind intretinerea, repararea si adaptarea masinilor in functie de suprafata de rulare.

La aceste cursuri se folosesc automodelele electrice de viteza Kyosho Miniz, scara 1/28 pe care le detine Centrul de Instruire sau, pentru cei care au acest tip de automodel, automodelul propriu.

In cadrul cursurilor se organizeaza competitii interne intre cursanti pentru a dezvolta stapanirea de sine in situatii de presiune competitionala.

 

Dupa cursul de incepatori se obtine Brevetul de Pilot Sportiv, cu Licenta de Sportiv la club, care ii da dreptul de a participa la competitiile oficiale organizate de Federatia Romana de Modelism si la alte concursuri oficiale.

Campion

Cursurile de pilot avansat

 

Se fac dupa ce se trece de cursul de incepatori, si se efectueaza si cu alte automodele (off-road-buggy sau short-course scara 1/10). Aceste cursuri cuprind elemente de completare a cunostintelor tehnice si elemente practice de perfectionare a indemanarii in pilotajul automodelelor.

Cursantii isi folosesc cunostintele de fizica si matematica, pe care le aplica in partea practica si invata cum sa foloseasca sculele si dispozitivele necesare acestor operatiuni.

Constructia unui automodel electric (in grup sau individual). Participare la competitii organizate de cercurile partenere. Initiere pilotaj automodele din clasele competitionale.

Participare la competitii conform clasei automodelului construit. Pilotaj automodel construit si din alte clase competitionale.

Cursurile de pilot performer

 Realizarea tuning-ului (imbunatatirea performantelor)la automodelul construit anterior.

Participarea la competitiile nationale.

Program de pregatire de specialitate a pilotilor pentru avansarea in ierarhia clasamentelor nationale.

 

Toti participantii la cursuri beneficiaza de preturi preferentiale la automodelele si accesoriile necesare activitatii, prin parteneriatul incheiat cu magazinele Speed Rc.

De asemenea, pilotii inscrisi la cursuri beneficiaza, pe perioada cursurilor, de acces gratuit la circuitele RC Speed Arena unde isi pot folosi automodelele proprii pentru antrenament si distractie.

Inscrierile se pot efectua prin email florin@speedandfun.ro , la telefon 0722.536.877 de Luni pana Vineri intre orele 9-18 sau prin formularul din pagina Conditii de inscriere.