January 11, 2015

Info Club

Cine nu ar vrea sa concureze o masina de Formula 1 sau o masina DTM pe circuitele din lume?

Pentru ca este foarte greu ca toti sa avem acces la acel tip de masini, avem la dispozitie variantele mai mici ale modelelor sportive prin hobby-ul nostru. Tehnica de controlare a modelelor radio comandate cere o exigenta la fel de mare ca si versiunile la scara 1:1.

Pilot Speed and fun

Ambitia unui pilot de automodel la scara mica poate concura cu cea a lui Michael Schumacher, Vettel sau alti piloti de renume din versiunile 1:1.

Modelul sport cu automodelele RC (RC = Radio-control = control radio de la distanta) este un hobby extrem de sofisticat si combina cunostinte vaste de tehnologie a vehiculelor cu suspansul, actiunea si distractia.

In cadrul clubului Speed and Fun, copiii nostrii vor invata astfel cea mai recenta tehnologie, intr-un mod distractiv si competitiv. La cursurile de formare saptamanale se capata experienta, si deasemenea sunt colectate informatii care se folosesce pentru a imbunatati tehnologia.

De asemenea cursurile din cadrul clubului se adreseaza atat tinerilor cat si persoanelor trecute de adolescenta, toata lumea este invitata sa participle la cursuri. Chiar si cei care vor sa testeze” cum ar fi sa fi ” pilot de Formula 1, sunt invitati sa devina membrii ai clubului Speed and Fun.

Clubul Speed and Fun este amenajat in sudul capitalei in locatia de pe Soseaua Berceni , nr. 104 . Atat cursurile cat si competitiile se tin pe circuitele amenajate in aceasta locatie .