Piloteaza bine si castigi o drona radiocomandata

quadrocopter-wl-toys-ufo-rtf-2-4ghz-rtf~7632992Cine vrea sa castige marele premiu, o Drona radiocomandata cu patru motoare electrice, trebuie sa vina in zilele de 05 si 06.10.2013 in Grand Arena Mall din Bucuresti unde se va desfasura o superba intrecere de pilotaj a elicopterelor  radiocomandate. Intrecerea face parte din evenimentul organizat in acest week-end sub deviza SPEED AND FUN, care va imbina distractia participantilor cu viteza automodelelor si aeromodelelor radiocomandate.

Concursul consta in pilotarea unui elicopter coaxial intre doua puncte fixe cu diametrul de 30 cm, aflate la o distanta de 3 m una de alta intr-un timp cat mai scurt. Cel care scoate timpul cel mai bun castiga superbul premiu.  La acest concurs poate participa orice posesor de elicopter cu radiocomanda coaxial (cu doua randuri de elice), cu lungimea  cuprinsa intre 10 si 70 cm. Cine nu detine un astfel de elicopter poate achizitiona unul la locul evenimentului sau poate inchiria unul pentru evolutia in concurs.

Concursul se va desfasura intre orele 10-16 in cele doua zile, in incinta centrului comercial GRAND ARENA din Berceni, la parter,  unde va fi amenajat acest aerodrom special pentru doritorii de afirmare in pilotajul elicopterelor radiocomandate. Intrarea in concurs  va fi gratuita cu conditia ca elicopterul sa indeplineasca cerintele minime impuse de organizator .

Inscrierea se face prin email sau in ziua concursului la locul de desfasurare.

Organizator principal al Evenimentului: GRAND ARENA MALL   in parteneriat cu Speed Rc Romania.

Pentru inscrieri si detalii se poate trimite email la florin@speedandfun.ro

Detalii despre intregul eveniment pe siteul www.speedrc.ro